hush-naidoo-624146-unsplash.jpg

Direktrekryterar till vår kund inom läkemedelsindustrin i Malmö en kvalitetsvärderare

kvalitetsvärderare

Skicka ditt CV och personligabrev till

Sandra.lecke@agjohnsen.com

Direktrekryterar till vår kund inom läkemedelsindustrin i Malmö en kvalitetsvärderare

 Du kommer att ingå i ett team bestående av specialister och generalister inom QA-avdelningen. Du kommer även att fungera som QA-representant i både interna projekt, mot externa kunder och som processägare i det interna utvecklingsarbetet. 
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära granskning och kontroll av satsdokumentation; frisläppning av produkter - bulk och färdigpackad vara; avsluta och följa upp avvikelser och OOS-resultat samt utreda reklamationer; ge GMP-support till andra avdelningar; skriva, granska och godkänna instruktioner, valideringsdokument, specifikationer, metoder, riskbedömningar m.m. 
 
Du har akademisk examen, gärna inriktning mot apotekare, naturvetenskap med kemisk inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren finner lämplig. Vidare har du också erfarenheter från kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin. Vi ser erfarenhet från aseptisk tillverkning som meriterande och har du även bakgrund och erfarenhet som kan möjliggöra en framtida QP-roll ses detta som extra meriterande. 
 
Som person har du ett stort intresse för kvalitetsarbete och ett driv att jobba med förbättringar och effektiviseringar. Du är utåtriktad och noggrann och har god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för denna roll är självständighet och personlig integritet. Du vill göra skillnad, jobba nära kunderna samt ha ett gott samarbete med dina kollegor för att göra den bästa arbetsplatsen.

Skicka ditt CV och personligabrev till

Sandra.lecke@agjohnsen.com