Musikalsk Foredrag - Knut Roppestad

Picture taken by North-Philm

Picture taken by North-Philm

 
 

Hva med et faglig, motiverende og underholdende bidrag - en kombinasjon av et faglig foredrag og konsert?

Om Knut:

  • 25 års aktiv erfaring som foredragsholder – med svært gode tilbakemeldinger.

  • Jobbet med organisasjon, ledelse og ledere som rådgiver og konsulent i over 18 år.

  • Musiker som bruker sin egen musikk som virkemiddel i å engasjere, utfordre, mane til ettertanke og refleksjon - og ikke minst underholde.

Med andre ord en foredragsholder med faglig ballast, med erfaring og troverdighet og som i tillegg kan underholde, engasjere og motivere sine tilhørere.

Knut forteller:

“Tanken er å levere et produkt som er lett og underholdene i formen, men som adresserer høyst reelle og alvorlige utfordringer både i den enkeltes liv og arbeidsliv, samt i en organisasjons hverdag.

Jeg ønsker å bruke min lange erfaring som organisasjons-og ledelseskonsulent til å skreddersy innholdet ut i fra et ledelses- og organisasjonsbehov.

Og det ser ut til at vi har lykkes godt - tatt i betraktning de flotte tilbakemeldingtene vi har fått av fornøyde kunder! Be gjerne om referanser.

De titlene som oftest er blitt brukt:

• "Helt Texas på jobben - om å aktivt manøvrere i eget liv og arbeidsliv når omgivelsenen alltid er i bevegelse."

• "Hvorfor er du her? - om organisasjonsforståelse og jakten på motivasjon og mening."

• “Why Don’t We All Just Get Along? – om friksjon, temperatur og konflikter”

Vi kan eventuelt ta med eget lydanlegg, eller flere musikere hvis det skulle være ønskelig.

Knuts musikk kan høres på Spotify eller andre strømmetjenester.

For forespørsel og booking - ta kontakt med:

Knut Roppestad

AG Johnsen AS, Human Capital Solutions

Raveien 9, 3184 Borre, Norway,

+47 90116601

 
 

Referanseuttalelser:

«Vi hadde Knut Roppestad som foredragsholder på vår årlige kundekonferanse på Son Spa i august. Knut delte personlige erfaringer og livsvisdom gjennom spennende metaforer og fortellinger, samt i flotte sanger. Både tekstene, vokalen og hans livsfilosofi traff deltakerne svært godt og vi hadde en herlig stund sammen med en annerledes og herlig trubadur!»

Rune Semundseth, daglig leder

BusinessmasteringAS

—-

«Knut’s presentation was fresh, full of great information, and the delivery was exceptional.His combination of humor, music, stories and examples from Norway, and his expertise in business and employee management kept the program interesting and held your attention throughout.We look for very specific and unique educational sessions that will benefit businesses in Muskogee; trainings that give them something to take away and immediately use in their workplace.Knut’s presentation hit that target for us and we received 100% positive feedback from the attendees.This is a can’t miss opportunity!.»

D.J. Thompson

President & CEO,
Greater Muskogee Area Chamber of Commerce

—-

«Fagforbundet Vestfold sine mange tillitsvalgte hadde gleden av å høre Knut Roppestad sitt foredrag " Whycan`tweall just getalong" på Bakkenteigen kulturhus i juni. En spennende reise i organisasjoner og arbeidslivets utfordringer, servert i ord, musikk og bilder. Anbefales.»

Merete Dahl,

Leder i Fagforbundet Vestfold

—-

«Et annerledes innslag med "spot on" budskap om endring gjennom flott musikk og underholdning. Fordi budskapet ble bragt på utradisjonelt vis ble det husket og diskutert i ettertid.»

Lin Ackema,

HR-direktør Visma

—-